divendres, 21 de desembre del 2012

L'escola culmina el Nadal amb la cantada de nadales al Castell



L'alumnat de l'escola, l'equip docent i un bon nombre de famílies han omplert aquest divendres, 21 de desembre al matí la sala d'actes del Castell de La Selva del Camp amb l'acte de cantada de nadales. Tots els grups de l’escola han interpretat una cançó que han estat preparant durant les darreres setmanes, en un acte molt multitudinari.

Els primers a actuar quan faltaven uns minuts per les 10:00 h han estat els infants de P3, P4 i P5, que han interpretat “Seguint l’Estrella”. Les actuacions següents han estat “Nadala menorquina” (1r i 2n), “On vas pare?” (2n), “Cançó de bres per a una princesa negra” (3r), “Dolça nit de Nadal” (4t), “Sense tu: nadala” (5è) i “Feliz Navidad” (6è). Durant tota aquesta setmana els diferents grups han interpretat les seves nadales a l’entrada principal del centre coincidint amb la presència dels familiars a les hores de sortida de l’escola.

L’Escola Gil Cristià, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, ha organitzat les darreres setmanes diversos tallers nadalencs oberts a l’alumnat i les seves famílies. La celebració del Nadal a l’escola finalitzarà avui amb una cagada del tió conjunta per a l’alumnat i l’equip docent de l’escola.

dijous, 20 de desembre del 2012

Cantada de Nadales de l'Escola Gil Cristià al Castell de La Selva

Entre les diferents activitats de Nadal promogudes des de l'equip docent de l'Escola Gil Cristià hi ha una gran cantada de Nadales a la sala d'actes del Castell de La Selva del Camp. Diferents grups del centre interpretaran en aquest espai privilegiat de La Selva les cançons de Nadal que han treballat les darreres setmanes. Aquest acte és obert a totes les famílies que desitgin assistir-hi. La cantada és prevista divendres, 21 de desembre, a les 9:30 h al Castell. Durant els darrers dies, les diferents classes de l'escola han anat interpretant diverses nadales a la porta principal de l'escola, davant dels familiars que esperaven la sortida dels nens i nenes.

També el divendres 21, ja als espais de l'escola, es farà l'acte del "cagatió", reservat a l'alumnat i el professorat, que servirà per acomiadar el primer trimestre i desitjar un bon Nadal i unes bon any a tothom. Podeu consultar els actes previs al Nadal que ha organitzat l'AMPA en una de les entrades d'aquest bloc en què es parla dels "Tallers de Nadal".

Us recordem que l'AMPA de l'Escola Gil Cristià col·laborarà un any més amb el Parc de Nadal de La Selva del Camp i que podeu participar-hi com a voluntaris: només cal que us poseu en contacte amb l'AMPA per a col·laborar en alguns dels torns previstos.

Eleccions al Consell Escolar

El passat dimarts, 18 de desembre, s'han fet a l'Escola Gil Cristià les votacions per escollir els representants dels pares al Consell Escolar del centre, que és el màxim òrgan de representació i govern de l'escola

El sector de pares i mares té dret a tenir dues persones representants al Consell, una en representació de l'AMPA i l'altra en representació directa de l'àmbit de pares i mares. En les eleccions d'aquest dimarts es van presentar la candidatura de Manoli Barrera (presidenta de l'AMPA, en representació de la nostra associació) i Jordi Suárez (en representació directa dels pares i mares).

Les dues candidatures han resultat escollides i per tant seran els dos representants dels pares al Consell Escolar. Aquest òrgan es constituirà formalment després de les vacances nadalenques.

dijous, 6 de desembre del 2012

Tallers de Nadal

Us deixem informació sobre els tallers de Nadal que es duran a terme del 10 al 20 de Desembre de 2012, a la mateixa escola. La teniu disponible en aquest enllaç.